De oude doos.

Bowlingcentrum Goes aan de Beestenmarkt. Met 5 banen was het daar echt huiselijk.  Van 1975 - 2000.

 

In 2000 naar Geldeloozepad tot 2012.

 

Nu da Vincieplein Goes.

Op vrijdag 9 oktober 1975 opent burgemeester Ferry Huber Bowlingcentrum Goes aan de Beestenmarkt 10 in Goes - eigenaar is G. Peerdeman. Hij doet de zaak met ingang van 1 juni 1976 over aan Erwin Groen - Groen verhuist het bowlingcentrum de in 2000 naar het Geldeloozepad en Grieks restaurant Saloniki Goes komt in het pand. 

Ik heb een aantal jaren met Chris Mijnsbergen in het eerste van Emm Handbal Middelburg gespeeld. In die tijd studeerde ik Nederlands in Den Haag. Samen met Rob de Vos reisden we dan in Chris' mercedes op iedere donderdag naar Middelburg. Na de training aan de sporthal in de Nassaulaan. Chris was niet zo'n stapper, maar ik wel. Ik zakte na de training door in Seventy-Seven en het was nog lang onrustig in de stad.

Afbeeldingen: Beeldbank Zeeland ZB Planbureau en Bibliotheek van Zeeland, Plakboek Chris Mijnsbergen en Bowling in Zeeland
Krantenknipsels: Krantenbank Zeeland ZB Planbureau en Bibliotheek van Zeeland

Hans (L)  Chris (R)
Hans (L) Chris (R)

Goes  Mei 2009.

Hans van de Velde is ERELID van de Bowlingvereniging Goes.

 

Hij krijgt de speld van de secretaris van de vereniging .

 

In september 2016 heeft ook Chris Mijnsbergen de speld en het erelidmaatschap van de BV Goes ontvangen, deze van de waarnemend voorzitster Marion de Leux.

Speld erelidmaatschap
Speld erelidmaatschap

 

 

 

 

De speciale speld die bij het erelidmaatschap hoort.

Klik op foto voor vergroting.
Middelburg oktober 1994
NL 1995 - 1996
NL 1995 - 1996

Jonge jonge, dat waren nog tijden. En ja Eric zal zo ongeveer het sterkste team van Nederland zijn geweest. Man man man waar blijft die tijd. Wat een rijkdom om aan zo een mooie tijd terug te denken. Dat hebben we toch maar even meegemaakt. En ja Eric je hebt gelijk, het wordt inderdaad tijd voor een reünie. We gaan er aan werken.

Klik op foto voor vergroting.
25 april 1994