Mijn hobby en sport.


Man moet van rechter gaan bowlen en dineren met z'n vrouw na echtelijke ruzie

In Fort Lauderdale, Florida, heeft een rechter een opmerkelijke uitspraak gedaan in een zaak van huiselijk geweld. De 47-jarige Joseph Bray moet zijn echtgenote trakteren op een bos bloemen, een etentje en een partijtje bowling omdat hij haar zou geslagen hebben.

Verjaardag vergeten
Volgens het politierapport was er maandag ten huize Bray een ruzie ontstaan omdat de man vergeten was zijn vrouw een gelukkige verjaardag te wensen. Van het ene woord kwam het andere en op een gegeven moment duwde de man zijn vrouw in de zetel, greep haar bij de keel en stak hij zijn vuist op naar haar. Tot klappen kwam het niet, maar Joseph Bray werd wel gearresteerd voor huiselijk geweld.

Bang
Tijdens de hoorzitting vroeg de rechter aan het 'slachtoffer' of ze bang was van haar echtgenoot en of hij haar ooit al mishandeld had. De vrouw ontkende over de hele lijn. Ze zei dat ze zich veilig voelde bij haar man en dat ze hem dolgraag weer bij haar thuis zou hebben.

Kreeft
Vervolgens vroeg de rechter wat de vrouw graag at en wat haar favoriete vrijetijdsbesteding was. De dame antwoorde dat ze gek is op kreeft en dat ze graag gaat bowlen.

Relatieconsulent
Na kort beraad deed de magistraat uitspraak. Volgens hem zou het gepast zijn dat de veroordeelde zijn vrouw een bos bloemen koopt, haar trakteert op een etentje en vervolgens een partijtje bowling met haar gaat spelen. Voorts beval de rechter dat het koppel binnen de week te rade zou gaan bij een relatieconsulent.

Motivatie
Het echtpaar leek best tevreden met deze uitspraak. Alvorens de volgende zaak te behandelen, zei de rechter nog dat hij de man strenger zou gestraft hebben indien het huiselijk geweld daadwerkelijk zou geëscaleerd zijn en indien de vrouw zich onveilig zou voelen bij haar man.


Vrouw mishandeld met bowlingbal

In een bowlingcentrum in Almere is zaterdagavond (11-05-2012) een vrouw gewond geraakt toen een bowlingbal opzettelijk tegen haar hoofd werd gegooid.     Een... 21-jarige man is gearresteerd.